Miinto Rabattkod & Rabattkupong 2017

Här nedan hittar du samtliga rabattkoder hos Miinto. Vi gallrar ständigt för att hålla Miintos rabattkoder och rabattkuponger uppdaterade. Utgångna rabattkoder kan visas om du aktivt väljer att klicka på "Visa gamla rabattkoder". Dessa kommer troligtvis inte att fungera om företaget inte har valt att förlänga kampanjen.

Just nu erbjuds exempelvis 10% Rabatt

2018-01-01

139

10% - Miinto

10% Rabatt - Miinto

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få 10% rabatt!

Om Rabattkod Miinto

Om Miinto.se

Miinto.se är ett ledande modeföretag med sin största försäljning online som startade redan 1:a April 2009 och finns idag i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna.

Miinto.se har som primärt mål att bli Sveriges i särklass ledande modebutik på nätet och har nu, 6 år efter starten kommit en bra bit på vägen.

Miinto har idag över 100.000:- produkter till försäljning och nära över 2000 återförsäljare vilket gör dem redan nu till en kandidat som Sveriges ledande aktör på denna marknad.

En stor anledning till dess framgång är så klart teamet som står bakom företaget med sin VD Mike Radoor. Med starka kunskaper inom affärsskap, marknadsföring och säljoptimering har Miinto tagit en plats på nätet och är med säkerhet där för att stanna.

Produkter hos Miinto.se

Ja vilka produkter säljer då Miinto.se? Jo, svaret är egentligen ganska enkelt. De säljer i princip allt inom ramen för mode.

Några exempel på produkter inom dessa ramar är Jackor, Skor, Byxor, Tröjor, Skjortor, Accessoarer och alla tänkbara barnkläder och sportkläder. Och med en Miinto rabattkod kan du spara pengar på dina köp inom samtliga dessa kategorier.

Modeprodukter hos Miinto.se

Modeprodukterna som vi nämnde i tidigare stycke, som finns att handla hos Miinto.se består av mängder av olika varumärken. Miinto.se är nämligen inte ett eget varumärke på det sättet utan riktat in sig på att sälja produkter från alla de stora varumärkena som redan finns.

Detta innebär så klart inte att Miinto inte är ett varumärke, det innebär bara att det inte är ett klädmärke.

Organisationen

Att lista hela organisationen bakom Miinto.se skulle kräva en hel webbplats för sig, därför tänkte jag bara nämna de viktigaste personerna. Om om du är intresserad så kanske du kan läsa vidare genom att följa länken nedan.

Som sagt så är VD / Co-Founder för Miinto som redan nämnts Mike Radoor. Vid sin sida som Affärsutvecklare hittar vi Henning Ney. Som Section Manager och Area Manager hittar vi de två männen, Sebastian Blom samt Delroy Fogo.

Är du intresserad av djupare information angående Miinto´s organisation så klicka här.

Hur arbetar Miinto med rabattkoder

Miinto.se arbetar aktivt med rabattkoder vilket man ser då de i princip varje månad släpper nya koder för sina kunder att använda.

Detta är en del av Miintos mycket breda marknadsföringsstrategi som de dock är långt i från ensamma om. Rabattkoder har blivit lite av en trends som näst intill alla butiker på nätet använder sig av för att locka mer kunder.

Miinto.se sprider sina rabattkoder på lite olika sätt, därför tänkte jag vi skulle titta lite närmare på hur du hittar en Miinto Rabattkod.

Hitta en Miinto Rabattkod

För att kunna hitta en rabattkod som fungerar hos Miinto.se kan man behöva leka lite detektiv arbete. De publicerar sina rabattkoder med jämna mellanrum på sin webbplats, på sociala medier eller kanske i olika nyhetsbrev som du måste prenumerera på för att kunna ta del av.

Om man inte följer Miinto på Sociala medier, eller ha skrivit upp sig för deras nyhetsbrev, Hur gör jag då? Jo, då finns det ett helt gäng med olika webbplatser som samlar dessa rabattkoder, bland annat här. Miintorabattkod.se är webbplatsen där du kan hitta dessa koder, men är du inte säker på att det är just denna butik du vill handla på så finns det stora nätverk som samlat rabattkoder för alla stora nätbutiker.

Aktivera en Miinto Rabattkod

En annan fråga som många ställer sig är hur man använder sig av en rabattkod som man just kommit över. Svaret på den frågan är mycket enkel. Hos Miinto.se finns nämligen direkt i varukorgen en ruta som frågar, "Har du en rabattkod?". Fyll i din just nu erhållna Miinto rabattkod i denna ruta och klicka på pluset till höger och din rabattkod aktiveras direkt. Svårare en så är det inte!

Vilka Rabattkoder hos Miinto kan jag använda?

En annan fråga är vilka rabattkoder hos Miinto som jag kan använda när just jag handla. Svaret på denna fråga kan vara lite knepig.

Miinto.se använder sig nämligen av lite olika typer av rabattkoder i deras marknadsföring. Vissa rabattkoder kanske är riktade till en specifik kund och kan bara användas en gång. Andra är helt publika och kan användas flera gånger om och om igen. Vissa kan bara användas för nya kunder osv. Här gäller det att du läser villkoren för just den Miinto rabattkod du hade tänkt att använda.

Aktiva Rabatter och Erbjudanden hos Miinto

Miinto.se har ständigt pågående rabatter och erbjudanden som du kan ta del av. Jag tänkte här presentera några av de mest populära rabatterna hos Miinto.

Fri Frakt

Miinto.se erbjuder alltid fri frakt på allt du handlar om du befinner dig i Sverige. Detta är ett ständigt pågående erbjudande som alla som handlar får ta del av.

Upp till 80% rabatt

Upp till 80% rabatt på olika produkter är ett annat typ av erbjudande som Miinto.se i skrivande stund arbetar med. Detta handlar då om deras rea-avdelning där de hela tiden publicerar produkter som du kan handla till kraftigt reducerat pris.

Visa utgångna rabattkoder

Gamla Miinto Kampanjkoder, Rabattkoder & Rabattkuponger

2017-01-01

372

Fri Frakt - Miinto

Fri frakt på allt du handlar - Miinto

Just nu erbjuder Miinto.se dig fri frakt på allt du handlar så länge du befinner dig i Sverige.

Miinto

Miinto.se är en stor etablerad klädbutik på nätet med ett lite annorlunda koncept. Hos Miinto handlar du nämligen hos mängder av fysiska butiker, fast online.

Miinto jobbar även ständigt med rabattkoder för att marknadsföra deras erbjudanden. och det är här på Rabattkupongsidan.se som du hittar dem.

Tipsa oss om Rabattkod

Vi söker ständigt nya aktiva rabattkoder och letar därför efter nya företag att samarbeta med. Tipsa oss via detta formulär så lägger vi upp er rabattkod alternativt så hör vi av oss till er med ett förslag på samarbete.

Håll mig uppdaterad

Vill du holla dig uppdaterad på våra rabattkoder och få dem direkt in i din mail? Ansök i såfall till vårt nyhetsbrev genom att ange din epostadress nedan.


Information om våra rabattkoder

Alla våra rabattkoder och kampanjkoder uppdateras och kontrolleras dagligen. Det kan trots detta ibland smyga sig in fel i våra rabattkoder och ber er ärför att höra av er till oss om en rabattkod som vi påstår ska fungera inte gör det.

Vi får de flesta av våra rabattkoder direkt ifrån företagen och ibland via olika nätverk där företaget i fråga är representerade, vi utgår därför ifrån att de rabattkoder vi får är 100% fungerande.